Klanten beoordeling

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPitom Oefentherapie is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Bent u tevreden over de diensten van Pitom oefentherapie? Deel uw ervaring op een van de onderstaande platformen en laat andere klanten weten wat ze van de therapie kunnen verwachten.

Op zorgkaart Nederland kunt u een beoordeling achter laten gericht aan een organisatorisch en zorgprofessional. 

Met een beoordeling op Google plaatst u een beoordeling op de business pagina van een bedrijf. Klanten die zoeken via de zoekmachine van Google zullen makkelijker een keuze kunnen maken dankzij de beoordelingen van anderen.

Reviews op Facebook helpen potentiële klanten makkelijk een keuze te maken om een afspraak te plannen. Een beoordeling op Facebook is voor iedereen die op de bedrijfspagina van het bedrijf kijkt zichtbaar.

Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Ik ben onder behandeling bij Pitom oefentherapie bij Wouter Asseler. Ik volg deze oefentherapie vanaf eind november 2018,Tot mijn verbazing zo snel een goede uitgangspositie met mijn klachten,goede vooruitgang geboekt!...alle lof voor genoemde persoon.Bereikbaarheid is uitstekend,goede parkeer gelegenheid,oefenruimte is super,Wouter Asseler neemt rustig de tijd voor mij,goede uitleg met de verrichtingen van de oefeningen....beslist een aanrader voor mede patiënten met lage rugklachten.Ben blij dat rugnetwerk mij door heeft gestuurd naar genoemde persoon.

Rugklachten

Patiënt

Wouter is betrokken, meelevend en opbeurend.

Hij geeft mij (bij mijn schouderklacht) het vertrouwen dat blijven bewegen helpt. Hij komt in korte tijd tot de kern van de pijn en geeft een effectieve aanpak.

Schouderklachten

Irene May

Ik heb jarenlang schouder klachten gehad. Dan veel en soms minder.
Klachten niet te herleiden.
Veel fysiotherapie gehad, klachten waren/werden chronisch.
Na een 4tal afspraken met begeleiding oefeningen gedaan en die daarna zelfstandig dagelijks uitvoer. Moet ik eerlijk bekennen dat de klachten voor 85% zijn afgenomen, en het gaat nog steeds vooruit.
Weliswaar nu langzamer als in het begin, maar nog steeds vooruit.
Dus bij deze dank Claudia Egthuijsen,ben heel blij 👍🌝.
Ik kan het een ieder aan raden, probeer het, ook al ben je sceptisch.
Dat was ik ook.

Schouderklachten

Patiënt

Problemen met knie na een operatie. Instabiliteit en pijnklachten zijn na de behandelperiode helemaal verdwenen.

Kniebandletsel

Patiënt

Erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben goede vakkennis en leggen het ook duidelijk uit.

Enkelblessure

Patiënt

De behandelaar heeft voldoende aandacht voor mij als persoon en ik krijg ook voldoende informatie over de oefeningen die ik moet doen.

Nekklachten

Patiënt

Aardig, duidelijk en meedenkend!

Sportblessure

Patiënt