Slaap problematiek

Slaapproblematiek behandelen bij Pitom oefentherapie
Slaapcyclus

Blijft u maar piekeren in bed en voelt u zich nooit uitgerust als u uit bed komt. Dan heeft u last van slapeloosheid. Slapeloosheid ontstaat als er sprake is van te weinig slaap of een slechte kwaliteit van slapen. Slapeloosheid is te herkennen aan het niet kunnen doorslapen en het vroeg wakker worden.   

Het niet goed kunnen slapen heeft al snel grote gevolgen voor uw gezondheid, op korte termijn kunnen de volgende klachten optreden: Sneller geïrriteerd en prikkelbaar, Sneller emotioneel, Neerslachtigheid, Vermoeidheid, Geheugen problemen, Darmklachten , Hoofdpijn en Verhoogde spierspanning.

De slapeloosheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door een verkeerd dag- / nacht ritme, een blessure of ongeval etc. Ook komt het regelmatig voor dat er na de eerst maanden van de geboorte van een baby, langdurige slaapklachten kunnen ontstaan die optreden.

Bent u er klaar voor om deze klachten aan te pakken! Neem dan contact op voor een eerste consult zo bespreken we de mogelijkheden en door middel van uitleg praktische tips gecombineerd met ontspanningsoefeningen en cognitieve therapie helpen wij u van u klacht af. 

Klik Slaapproblematiek voor onze informatie flyer.