Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
About

Rugklachten

Door oefentherapie kunnen dergelijke klachten verminderen en in veel gevallen zelfs geheel verdwijnen. Pitom oefentherapie helpt u van de rugklachten af.

Rugklachten, iedereen kent het wel!

Soms meteen al tijdens het opstaan andere hebben een zeurend gevoel in de rug na een lange dag werk of school. Waarbij we vaak denken “het gaat wel over” helaas is in veel gevallen dit niet het geval! Elke dag hebben wij onze rug hard nodig. Bukken, tillen, zitten, lopen het zijn dagelijkse activiteiten waar we eigenlijk nooit bij stilstaan, maar bij al deze “normale” dingen gebruiken wij onze rugspieren.

Maar dan het schiet er een keer doorheen een flinke steek in u rug. Dat is het moment dat veel mensen zich gaan realiseren hoe belangrijk hun rug is. Rugklachten kent vele vormen en vervelende problemen. Vaak keren rugklachten ook meerdere malen terug in u leven. Dat is het teken dat er iets moet veranderen!

De therapeuten bij ons in de praktijk zijn aangesloten bij het rug netwerk, BNW-netwerk en gespecialiseerd in rugproblemen. Er zijn mogelijkheden voor cliënten die al jaren last hebben van rugpijn waarbij al gesproken wordt van chronische rugklachten.

Chronische rugpijn is een veel voorkomend klacht voor werkverzuim. Doormiddel van coaching en leefstijlinterventies kunnen onze therapeuten u leren hoe u het beste om kan gaan met u chronische klacht. Zodat u zo goed mogelijk kan blijven werken en zo min mogelijk hinder ondervind van u klachten.

Is rugklachten een bekend probleem in uw familie of werkkring? Ook preventief kunt u al aan de slag bij Pitom oefentherapie. Door preventief te werk te gaan leert u klachten te voorkomen in de toekomst.

Het is niet noodzakelijk om foto’s of MRI-scans te hebben gemaakt van de rug om onder behandeling te kunnen komen voor rug problematieken.

Bent u er klaar voor om deze klachten aan te pakken! Neem dan contact op voor een eerste afspraak zo bespreken we de mogelijkheden en helpen wij u van u klacht af. Kijk voor de ervaringen van anderen ook op de review pagina om te zien hoe een oefentherapeutische behandelaanpak de klachten heeft doen verdwijnen.

Neem contact op

Bent u er klaar voor om deze klachten aan te pakken! Neem dan contact op voor een eerste afspraak zo bespreken we de mogelijkheden en helpen wij u van u klacht af.

Kijk voor de ervaringen van anderen ook op de review pagina om te zien hoe een oefentherapeutische behandelaanpak de klachten heeft doen verdwijnen.

About

PITOM

Bent u opzoek naar een kundige therapeut?
Neem gerust contact met ons op.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandPitom Oefentherapie is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Onze praktijk

Johanna Naberstraat 77G
1827 LB, Alkmaar

De locatie is uitsluitend geopend op afspraak

Telefoonnummer

072-5620161

E-mailadres

info@pitom.nl

Openingstijden

contact-section