Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
About

Slaap problematiek

Al jaren lang bestaan er problemen in de avonduren waarbij vooral slaapproblemen een grote rol spelen. Slaapproblemen kunnen variëren per persoon en per leeftijd. Het is namelijk niet leeftijd gebonden. Vaak is het wel bekend dat het ook voorkomt bij familieleden. Zo wordt er gesproken van een slaapprobleem als er structureel elke avond wakker liggen of meerdere keren wakker worden waarbij u langer dan 30 min wakker ligt per keer.

Indien u denkt dat er een slaap probleem optreed heeft dit vaak meerdere factoren. Ligt u wakker met stress of pieker gedachten. Ervaart u dat u nooit helemaal uitgerust bent als u opstaat uit bed. Dan spreken wij van slapenloosheid. Slapenloosheid ontstaat als er een sprake is van te weinig slaap en of een slechte kwaliteit van slaap. Slapeloosheid is te herkennen aan het niet kunnen doorslapen en het vroeg wakker worden.

Het niet goed kunnen slapen heeft al snel grote gevolgen voor uw gezondheid. Op korte termijn kunnen de volgende klachten optreden: Sneller geïrriteerd en prikkelbaar, Sneller emotioneel, Neerslachtigheid, Vermoeidheid, Geheugen problemen, Darmklachten , Hoofdpijn en Verhoogde spierspanning.

De slapeloosheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door een verkeerd dag- / nacht ritme, een blessure, ongeval etc. Ook komt het regelmatig voor dat er na de eerst maanden van de geboorte van een baby, langdurige slaapklachten kunnen ontstaan die optreden.

Neem contact op

Bent u er klaar voor om deze klachten aan te pakken! Neem dan contact op voor een eerste afspraak zo bespreken we de mogelijkheden en helpen wij u van u klacht af.

Kijk voor de ervaringen van anderen ook op de review pagina om te zien hoe een oefentherapeutische behandelaanpak de klachten heeft doen verdwijnen.

About

PITOM

Bent u opzoek naar een kundige therapeut?
Neem gerust contact met ons op.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandPitom Oefentherapie is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Onze praktijk

Johanna Naberstraat 77G
1827 LB, Alkmaar

De locatie is uitsluitend geopend op afspraak

Telefoonnummer

072-5620161

E-mailadres

info@pitom.nl

Openingstijden

contact-section